top of page

De eerste graad gaat op bosklassen naar Maasmechelen. In het bosrijke domein van 8 ha kan naar hartenlust geravot, geëxploreerd en geavontuurd worden. De sporthal en het subtropisch zwembad nodigen uit tot sport- en zwemplezier. Meerdere lokalen staan ter beschikking om te knutselen, te leren, te dansen, muziek te maken.

Een gemotoriseerd treintje staat ook ter beschikking. Gelegen aan de Maas en grenzend aan het Kempisch Plateau, biedt de omgeving variërende landschappen en uitstapmogelijkheden.
Een uitdaging voor onze kinderen ...

De schoolblog voor de bosklassen: http://bosklassenbasisschoolzeleheikant.blogspot.be/

BOSKLASSEN

bosklassen.jpg
DSC_1775.JPG

ZEEKLASSEN

De derde graad gaat op zeeklassen naar Oostduinkerke. Het vakantiedomein Ter Helme ligt midden in de Karthuizerduinen op amper 700 m van de zee. Oostduinkerke heeft bij eb het breedste strand van de Belgische kust. De laatste garnaalvissers te paard hebben hier hun stek.

Ter Helme is een uniek startpunt voor educatieve uitstapjes, zoals het sluizencomplex, het Koning Albert I monument en de vismijn in Nieuwpoort of het visserijmuseum, de Abdij Ten Duinen, de Abdijhoeve en de oude windmolen in Koksijde. In Ter Helme zelf is het aangenaam vertoeven.
De accommodatie is ruim en de maaltijden zijn kindvriendelijk.
Het domein beschikt over een fantastische speeltuin en de duinen als natuurlijke speelruimte. Een paradijs voor onze kinderen ...

De schoolblog voor de zeeklassen: http://heikantzeeklassen.blogspot.be/

bottom of page